Puzzle Blog

BlueBird Country Cottage

Salutare ! Astazi va voi povesti despre un puzzle de la Bluebird (Turcia) de 1000 de piese. Se numeste “Country Cottage”. Piesele sunt de o calitate foarte buna, dintr-un carton grosut. Suprafata lor este mata, sunt fine si catifelate, foarte placute la atingere. In cutie nu ramane praf aproape deloc. Imbinarea este super faina, piesele se intrepatrund de minune. La final, imi place sa fac un test, ridicand cu mainile puzzle-ul complet asamblat. Bineinteles ca nici de data aceasta nu am avut emotii, puzzle-ul nu s-a destramat, ci a ramas intact.

Read moreGrafika puzzle Call of the wild 500

Salutare ! Astazi va voi prezenta un puzzle de la Grafika de 500 de piese. Se numeste “Call of the wild”. Stiu ca nu se afla in randul marcilor populare, insa pe mine m-a cucerit iremediabil. Calitatea pieselor este exceptionala, puzzle-ul este facut dintr-un carton gros si robust. Finisajul este unul mat, nu reflecta lumina si in felul acesta ne protejeaza ochii. Senzatia la atingere este una catifelata si pe care nu am mai intalnit-o la nici o alta marca.

Read moreSchmidt 2000 piese – Disney Moments

Disney Moments de la Schmidt poate fi considerat o „copertă” pentru cele douăsprezece puzzle-uri din colecția Disney incluzând cele mai faimoase povești ale copilăriei precum: Cenușăreasa, Cartea Junglei, Frumoasa din Pădurea Adormită, Mica Sirenă, Rapunzel, Frumoasa si Bestia, Bambi, 101 Dalmațieni, Doamna și Vagabondul, Albă ca Zăpada și cei 7 Pitici, Peter Pan, Mickey și Minnie Mouse. Acest puzzle cuprinde șaisprezece scene, patru fiind cu Mickey si Minnie Mouse, acestea aflându-se în colțurile puzzle-ului. Putem găsi patru noi scene care nu se află în puzzle-urile anterioare precum: Alice in Țara Minunilor, Regele Leu, Elefantul Dumbo și Alladin.

Read moreAnatolian Castorland Clementoni Cobble Hill Dino Educa Eurographics Heye Jumbo Masterpieces Ravensburger Schmidt SunSout Trefl