Grafika puzzle Call of the wild 500

Salutare ! Astazi va voi prezenta un puzzle de la Grafika de 500 de piese. Se numeste “Call of the wild”. Stiu ca nu se afla in randul marcilor populare, insa pe mine m-a cucerit iremediabil. Calitatea pieselor este exceptionala, puzzle-ul este facut dintr-un carton gros si robust. Finisajul este unul mat, nu reflecta lumina si in felul acesta ne protejeaza ochii. Senzatia la atingere este una catifelata si pe care nu am mai intalnit-o la nici o alta marca.

Taietura dintre piese este speciala, in sensul ca nu se simte aproape deloc acea mica adancitura pe care o vedem de obicei la imbinarea dintre piesele altor marci. Este o trecere lina si omogena de la o piesa la cealalta. Imbinarea este minunata, orice grup de piese asamblate (fragment de puzzle) se poate muta dintr-o parte in alta fara teama. De asemenea, puzzle-ul finalizat se poate ridica in maini fara sa se destrame, caci piesele sunt bine ancorate intre ele.Puzzle-ul “Call of the wild” reda o scena de toamna, intr-un decor de munte. Iubesc muntele si aerul curat, iubesc toamna, ador sa asamblez puzzle-uri. Deci ce poate fi mai minunat?

Culorile sunt vii, iar piesajul surprinde bogatia de culori ale toamnei. Ceea ce mi-a placut enorm a fost surpriza descoperirii de detalii. La fiecare pas si cu fiecare fragment suplimentar asamblat, mai aparea cate un mic animalut pe care initial nici nu l-am observat pe cutie.

In coltul din stanga jos apare o ursoaica insotita de puiut, mai jos putem observa o testoasa mica, iar pe trunchiul copacului o ciocanitoare. Pe planul central se gaseste un pod de piatra, pe care putem zari o veverita, iar undeva in departare observam un cerb. Pe sub poduletul de piatra susura un parau, iar la o privire atenta putem deslusi un peste (dreapta jos) si o multime de ratuste balacindu-se voioase in apa. Tot in dreapta jos, printre ramuri cu frunze inca verzi, se zareste o pasaruie albastra.

Pe malul paraului se gasesc 2 barcute colorate, iar planul avanseaza usor catre o cabana frumos luminata din interior. Ferestrele proiecteaza o lumina calda, iar din hornuri se zareste iesind fum, parca invitandu-ne inauntru. Langa casa se pot observa 2 caluti si un catel, iar langa gramajoara de lemne, se odihneste o pisicuta. Doi fazani zboara undeva printre ramurile arborilor inalti care imprejmuiesc casuta.

In plan indepartat, strajuiesc muntii incarcati de zapada, la ale caror poale padurea este invaluita in ceata.Recomand din suflet tuturor sa incerce aceasta marca, puzzle-urile sunt de o calitate exceptionala (in ce ma priveste, Grafika este in top 3 cele mai bune marci de puzzle asamblate de mine).

Grafika puzzle Call of the wild 500 3 Grafika puzzle Call of the wild 500 4 Grafika puzzle Call of the wild 500 5 Grafika puzzle Call of the wild 500 6 Grafika puzzle Call of the wild 500 7 Grafika puzzle Call of the wild 500 8 Grafika puzzle Call of the wild 500 9 Grafika puzzle Call of the wild 500 10 Grafika puzzle Call of the wild 500 11 Grafika puzzle Call of the wild 500 12