Castorland Map Of The World, 1639 2000 pcs.

Acest puzzle fermecator de 2000 de piese reprezintă o imagine spectaculoasă a istoriei lumii din anul 1639. Culorile sunt vii și bogate, iar piesele sunt taiate cu precizie și se interconectează perfect reprezentand un produs remarcabil. Dacă veți petrece oră dupa oră căutand cu bucurie prin toate acele piese, nu ar trebui să fiți uimiți la final cand asamblați ultima piesă? Ei bine, acest puzzle vă garantează acest lucru!

Castorland este o companie europeană care pune un accent deosebit pe siguranța produselor, cauzele caritabile și problemele de conservare a naturii. Toate puzzle-urile distribuite de Castorland sunt fabricate după specificații stricte și testate de un laborator internațional pentru a se asigura că au fost îndeplinite cele mai înalte standarde de siguranță. Ei dețin un catalog de imagini larg și divers, au multe puzzle-uri mari (2000-4000 de piese) decât multe alte companii de puzzle-uri. Piesele sunt semnificativ mai subțiri decât cele de la Ravensburger, dar au o mare varietate de forme ale pieselor. Această marcă poate avea piese de dimensiuni foarte mici (puzzle-ul de 1500 de piese pe care l-am testat avea piese mici, dar cele de 1000 aveau piese de dimensiuni normale ca si cele de 2000), calitatea pieselor fiind de calitate.

Modelul din imagine are culoriile foarte vii, liniile desenelor sunt foarte clare, iar imaginea finală este cu siguranță de calitate superioară. Marginile nu sunt foarte complicate, așa cum par la prima vedere, dar pentru orice eventualitate le puteți asambla la finalul puzzle-ului. Atenție, marginile au o nuanță diferită de maro pe fiecare lungime si lățime, astfel încât le puteți asambla fără probleme, fiind nevoie de puțin mai multă atenție. Imaginea de pe cutia puzzle-ului este un lucru foarte important în realizarea acestui puzzle, deoarece elementele sunt diverse, multe dintre culori se regăsesc în mai multe scene, iar un poster cu această imagine ar fi fost mai mult decât favorabil. Liniile care străbat harta sunt un plus în asamblarea acestui puzzle datorită culorilor diferite. Scenele sunt foarte interesante, oferind multe informații cu privire la istoria lumii, a modei, a obiceiurilor și a vieții trăită în acele timpuri. Acest puzzle este cu siguranță unul care trebuie înrămat și expus în sufragerie sau dormitor deoarece oferă emoție și vă poartă în fascinanta lume din jurul anului 1639.

Castorland Map Of The World, 1639 2000 pcs. 3 Castorland Map Of The World, 1639 2000 pcs. 4 Castorland Map Of The World, 1639 2000 pcs. 5 Castorland Map Of The World, 1639 2000 pcs. 6 Castorland Map Of The World, 1639 2000 pcs. 7 Castorland Map Of The World, 1639 2000 pcs. 8