Clementoni- Frozen II (1000 pcs)

Clementoni este o marcă italiană de puzzle de bună calitate. Au cutii rezistente și piese destul de groase, cu un finisaj de in. Aceștia dețin în mare parte imagini cu arte plastice, animale sălbatice și peisaje. Dacă vă plac imaginile lor, puteți cumpăra cu încredere, deoarece calitatea este destul de acceptabilă.

Piesele sunt destul de groase și se îmbină foarte bine, în schimb puteți găsi cam mult praf deși pe mine nu mă deranjează. Ceea ce consider un plus este îmbinarea pieselor deoarece puteți muta un grup de mai multe piese fără probleme, acestea nu se desprind deloc.

Imaginile sunt de calitate superioară iar culorile sunt vii. Am ales o scenă din celebrul film animat Frozen II, alegerea fiind perfectă atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Clementoni are o varietate destul de mare de imagini, mai ales că dețin cateva puzzle-uri de 3000, 6000, chiar și de 13 200 de piese! Asamblarea acestui puzzle a fost relativ ușoară datorită culorilor vii și a formelor exacte din imagine. A fost o plăcere și cu siguranță voi mai comanda de la această firmă, cu atât mai mult încât am observat că au fabricat și puzzle-uri cu imagini din Harry Potter, La Casa De Papel și Peaky Blinders.

Clementoni- Frozen II (1000 pcs) 3 Clementoni- Frozen II (1000 pcs) 4 Clementoni- Frozen II (1000 pcs) 5 Clementoni- Frozen II (1000 pcs) 6 Clementoni- Frozen II (1000 pcs) 7