Sunsout – Bold and Beautiful 1000 pcs

Puzzle-uri distractive, perfecte pentru familie și prieteni sau numai pentru dvs.!

SunsOut oferă o gamă incredibilă de puzzle-uri cu număr de piese diferite și acestea vin în multe forme și dimensiuni unice. Fiecare dintre produsele lor este fabricat cu mândrie în SUA de către o companie care respectă mediul, făcând puzzle-urile foarte ecologice. Puzzle-urile sunt realizate cu cerneală pe bază de soia și plăci reciclate. Mergând deasupra și dincolo de formatul dreptunghiular, cu margine dreaptă, Sunsout produce destul de multe puzzle-uri în forme complicate și unice. Acestea nu sunt doar modalități creative de a modela puzzle-uri, ci modele care funcționează și accentuează imaginea în sine. SunsOut dețin puzzle-uri de calitate, iar majoritatea pieselor sunt tăiate curat. Ei vă oferă chiar și informații de contact în cazul în care găsiți o problemă cu puzzle-ul. Nu i-am contactat deoarece puzzle-urile erau grozave, fără piese lipsă. Cutiile celor de la Sunsout sunt punctul lor slab, fiind supradimensionate, nu foarte robuste și având un design destul de slab. Din fericire, puzzle-urile în sine sunt groase, viu colorate și cu o bună reproducere a imaginii. Fac atât puzzle-uri în formă de animale sau obiecte, cât și puzzle-uri dreptunghiulare având o mare varietate de modele. În interiorul cutiei găsiți punga cu piese de puzzle și o bucăta de hârtie cu garanția generală / site web. Punga cu piese de puzzle este robustă, fără praf de puzzle sau piese nedespărțite. Din fericire, calitatea puzzle-ului în sine este mai bună decât cea a cutiei. Piesele se simt rezistente și, deși sunt puțin mai subțiri decât Ravensburger, sunt de calitate. Se simt foarte bine la atingere când lucrezi la un puzzle. Formele pieselor variază în funcție de forma puzzle-ului final: de exemplu daca este deptunghiular sau in formă de un obiect sau animal, piesele pot avea forme ciudate și interesante in același timp, oferindu-vă o noua provocare in asamblarea puzzle-ului.

Imaginea pe care am ales-o are un puternic mesaj emoțional reprezentând frumusețea și mândria acvilei. Acvila este un gen de păsări răpitoare de zi, mari, puternice, cu ciocul drept la bază și încovoiat la vârf, cu pene care acoperă picioarele până la degete, cu gheare puternice și cu aripi lungi și ascuțite. Acvilele se caracterizează în general prin dimensiunea lor mare, construcția robustă, capul și ciocul greu. Acvila a fost utilizată de multe popoare și civilizații (cum ar fi mayașii, aztecii și egiptenii) ca simbol național și în special ca simbol imperial, fiind considerată o întruchipare a puterii sau a frumuseții. Amon Ra, cea mai mare zeitate la anticii egipteni (într-o anumită perioadă istorică), era reprezentat ca un om cu cap de acvilă, purtând discul solar în cap. Stema Moldovei este însemnată cu acvila fiindcă simbolizează putere și răbdare.

Piesele se potrivesc suficient de bine și nu există nicio confuzie cu privire la faptul dacă o piesă merge sau nu într-o anumită locație. Reproducerea imaginii este destul de bună, colorată și clară. Aveti un exemplu de un puzzle de 1000 de piese, “Bold and Beautiful”.

Sunsout – Bold and Beautiful 1000 pcs 3 Sunsout – Bold and Beautiful 1000 pcs 4 Sunsout – Bold and Beautiful 1000 pcs 5 Sunsout – Bold and Beautiful 1000 pcs 6