Anatolian – Crystal Lake Retreat 2000 pcs

Marca Anatolian are sediul în Turcia, avand o varietate frumoasă de forme ale pieselor, standard. Piesele lor sunt destul de groase și rezistente. Reproducerea imaginii este bună. Puzzle-urile lor au o potrivire slabă, astfel încât este dificil să mișcați grupuri mici de piese fără ca acestea să nu se destrame, dar potrivirea finală arată frumos. Folosesc imagini licențiate, inclusiv peisaje fotografice, pictate și artiști cunoscuți precum Josephine Wall, dintre care multe au fost tipărite și de alte companii de puzzle. Prețul lor este foarte rezonabil. Un brand recomandat. Cutiile sunt dreptunghiulare ca majoritatea mărcilor europene. Atât partea de sus, cât și cea de jos sunt foarte solide.

În interiorul cutiei se află punga cu piese de puzzle și un suport pentru cutie care are pe el alte imagini din colecția curentă. Grozav! Există, de asemenea, o mică notă în sacul de puzzle despre comanda pieselor de schimb, ceea ce este de apreciat. La prima vedere, punga cu piese de puzzle pare promițătoare. Nu a existat praf de puzzle și nici o deteriorare a pieselor. Par robuste și destul de groase. Piesele anatoliene sunt groase și rezistente, se simt bine în mâna în timp ce lucrezi eu ele. Este imposibil să mutați un grup de chiar 3-4 piese fără ca piesa pe care o țineți să nu se desprindă. Deci, atunci când mutați grupuri de bucăți, trebuie să folosiți o bucată sau o hârtie sub ele sau să le mutați bucată cu bucată. Reproducerea culorilor de pe acest puzzle a fost foarte bună. Liniile imaginii nu sunt ascuțite, dar acesta este stilul picturii. Presupun că reproducerea imaginii lor este clară atunci când imaginea este clara. Imaginile anatoliene includ artă plastică, peisaje fotografice, peisaje pictate și imagini autorizate pentru familie.

Am ales acest puzzle de 2000 de piese datorită imaginei cinematografice. Recomand marca Anatolian datorită rezistentei pieselor și a calitații, prețul fiind unul destul de accesibil.

Anatolian – Crystal Lake Retreat 2000 pcs 3 Anatolian – Crystal Lake Retreat 2000 pcs 4 Anatolian – Crystal Lake Retreat 2000 pcs 5 Anatolian – Crystal Lake Retreat 2000 pcs 6 Anatolian – Crystal Lake Retreat 2000 pcs 7 Anatolian – Crystal Lake Retreat 2000 pcs 8 Anatolian – Crystal Lake Retreat 2000 pcs 9