Educa – St. Moritz White Turf Final 1500 pcs

De când l-am văzut, am vrut să îl cumpãr imediat. Era 85 lei dar am avut norocul să-l prind la ofertă cu 45 lei. Imaginea mi-a atras atentia, nici nu am observat că este de la Educa. Am auzit numai vorbe bune despre calitatea acestei marci de puzzle, deși am înțeles că piesele se desprind imediat. Când am deschis cutia am ramas placut impresionată pentru cã am primit și un plic cu granule pentru a prepara lipiciul pentru puzzle. Piesele arătau foarte bine, mizerie nu a rămas în cutie aproape deloc. Am început cu marginile și deja am întâmpinat primul obstacol. Majoritatea pieselor se potriveau în mai multe locuri fără a-mi da seama dacă este greșit deoarece imaginea aleasă nu ajută în acest sens având multe nuanțe de gri si albastru. După ce am rezolvat acest aspect, am asamblat calul ceea ce a mers foarte repede, ambiționându-mă să continui într-o stare optimista. Când au rămas doar nuanțele de gri si albastru, a început “calvarul” : am încercat să asamblez piesele care conțineau stropii de zăpadă din preajma picioarelor calului, ceea ce a mers, dar nu foarte repede. Apoi, când m-am plafonat la partea de jos, nemaireușind asambla nici mãcar o piesã, m-am mutat la albastrul cel mai închis de la marginea puzzle-ului. Și asa am tot alternat până l-am terminat de asamblat: ba sus, ba jos, ba stânga, ba dreapta. Rezultatul final: extraordinar! Avantaje: calitatea imprimată pe piese este de nota 10, nu lasă mizerie în cutie, iar cutia puzzle-ului este foarte mare, o puteți folosi pentru a pregăti piesele înainte de asamblare fără probleme. Dezavantaje: piesele într-adevăr se desprind atât de repede, nici nu îți poți da seama dacã se potrivesc sau nu în locul respectiv, iar lipiciul primit in cutie poate strica puzzle-ul și nu îl mai puteți înrăma. Țin să menționez că l-am preparat exact asa cum scria pe plic. Recomand lipiciul la tub tot de la Educa în schimb.

Concluzia: Imaginile celor de la Educa sunt spectaculoase, culorile sunt vii si frumoase, cu siguranța abia aștept să asamblez următorul puzzle de la ei.

Educa – St. Moritz White Turf Final 1500 pcs 3 Educa – St. Moritz White Turf Final 1500 pcs 4 Educa – St. Moritz White Turf Final 1500 pcs 5 Educa – St. Moritz White Turf Final 1500 pcs 6 Educa – St. Moritz White Turf Final 1500 pcs 7 Educa – St. Moritz White Turf Final 1500 pcs 8 Educa – St. Moritz White Turf Final 1500 pcs 9