Castorland- Wolf in the wild 1500 pcs

Castorland este o marcă poloneză de puzzle-uri. Ei au un catalog divers de imagini care oferă un aer de modă veche. Castorland produce puzzle-uri mai mari (2000-4000 de piese) decât restul companiilor de puzzle-uri. Piesele sunt semnificativ mai subțiri decât cele de la Ravensburger, dar au o mare varietate de forme. Această marcă poate avea piese de dimensiuni foarte mici (puzzle-ul de 1500 de piese pe care l-am asamblat are piese mici, dar cele de 1000 au piese de dimensiuni normale).

Cutiile celor de la Castorland sunt de calitate, mărimea lor dreptunghiulară fiind comună în Europa. Acest puzzle de 1500 de piese are o dimensiune a cutiei de 10"x 14". Spatele cutiei servește ca un „mini-catalog” cu imagini ale altor puzzle-uri din colecția lor.

Când deschideți punga cu piese, este putin praf de puzzle, dar piesele sunt complet separate. Nu sunt piese deteriorate în cutie. Primul lucru pe care l-am observat la puzzle-ul de 1500 de piese este că piesele, deși erau încă în pungă, păreau foarte mici. De fapt, sunt semnificativ mai mici decât cele de la Ravensburger.

Puzzle-urile de la Castorland de 1500 de piese si cele de 100 de piese au aceeasi dimensiune finală a puzzle-ului dar piesele de 1500 sunt extrem de mici fața de cele de 1000 care sunt considerate că au mărime „normala”. Nu există nicio modalitate de a spune, din exteriorul cutiei sau al site-ului web, dacă veți primi „bucăți mici” sau „bucăți de dimensiuni normale”, deci aceasta este o problemă.

Piesele se potrivesc pur și simplu. Finisajul este destul de uniform și nivelat. Puteți muta un grup mic de piese îmbinate cu grijă. Dacă încercați să ridicați puzzle-ul de un colț, acesta se va destrăma rapid. Experiența cu acest puzzle a fost una minunată, cu siguranță imaginile celor de la Castorland sunt de poveste și vă recomand cu drag această marcă de puzzle, raportul calitate-preț fiind unul extraordinar.

Castorland- Wolf in the wild 1500 pcs 3 Castorland- Wolf in the wild 1500 pcs 4 Castorland- Wolf in the wild 1500 pcs 5 Castorland- Wolf in the wild 1500 pcs 6